Boğa İlkokulu
BOĞAKÖY KÖYÜ BOĞAKÖY KÜME EVLERİ BOĞA ILKOKULU BLOK NO: 307 MERKEZ / AMASYA
0(358) 244 20 65

VİZYON

Öğrencileri, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilere, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak.

Kütüphane Kitap Sayısı :210
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.1.ve 2.sınıflar bir arada,3.ve 4.sınıflar bir arada eğitim görmektedir.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzda ders zili 08:30´da çalmaktadır. Tenefüsler 15´er dakikadır. 11:55´ten 12:35´e kadar öğle tatili yapılmakta ve 14:10´da dersler bitmektedir.

Okulumuz soba ile ısınmaktadır.

Servis yoktur.Okulumuza ulaşım özel araçlar ile sağlanmaktadır.

Okulumuz Amasya İl Merkezine 30 km uzaklıktadır.

Boğa Köyü - Merkez/AMASYA